Juridik

Det är inte bara vid dödsfall man ställs inför många och ibland svåra och komplicerade familjejuridiska frågor. Det gör man även under sin livstid. Oavsett hur din livssituation ser ut, om du är sambo, gift, singel eller lever i partnerskap, så berörs din vardag av juridiska frågor. Vi ger dig trygg juridisk rådgivning i livets olika skeden.

Hos oss kan du få hjälp med såväl förvaltning av dödsboet, bouppteckning, arvskifte, lagfart,  testamente, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev, framtidsfullmakt och dokumentbevakning.

Välkommen att kontakta Ulrica Söderström, auktoriserad boutredare, på tel 0472-191 20 eller via mejl ulrica@allbobegravning.se

Kontaktuppgifter

Allbo Begravningsbyrå
Värendsgatan 4B
342 21 Alvesta
Tel 0472-191 20
info@allbobegravning.se

Vi finns här för dig dygnet runt

Har du några frågor om begravning eller vad som gäller vid ett dödsfall? Varmt välkommen att kontakta vår begravningsbyrå i Alvesta och Växjö. Det går alltid bra att ringa till vår jourtelefon på 0472-191 20.

Kontakta oss

Allbo Begravningsbyrå Värendsgatan 4B 342 21 Alvesta Tel 0472-191 20  info@allbobegravning.se

En minnesvärd begravning

Minnet av en begravning bär man med sig hela livet och därför är det viktigt att den blir personlig och helt enligt önskemål. Vår begravningsbyrå ser till att den begravning som du är med och ordnar blir så bra som möjligt.
Läs mer >>

Ett personligt avsked

Med personligt avsked menar vi den stund där du som anhörig får tillfälle att ta förval. Det avsked som en begravning innebär fyller en viktig funktion i sorgeprocessen Läs mer >>

Blommor

Det är vanligt att hedra den avlidne med olika blomsterarrangemang vid begravningen. Blommor kan ha stor betydelse för att göra begravningen stämningsfull och personlig.

Vi hjälper er

Kontakta Oss

Tel: 0470 191 20
name@website.com

Copyright 2019  |  Integritetspolicy |  Vanliga frågor  |  Hur gör jag nu